Aquesta pàgina usa galetes (cookies) per a facilitar la navegació.
Saber-ne més...

Presentació

Imatge presentació del Joaquin RicoEl context social actual presenta un marc de relacions laborals inestable que deriva en una font de conflictes entre treballadors i empresaris. Cal tenir en compte que l'ordenament jurídic laboral es caracteritza per una constant actualització normativa. La casuística esdevé molt variada, la qual cosa obliga a empreses i treballadors a recórrer a professionals especialitzats en la matèria per tal d'emprendre les acccions més conveninets en defensa dels seus drets.

Per donar resposta a aquestes necessitats, ofereixo els meus serveis legals en l'àmbit del Dret Laboral i de la Seguretat Social a treballadors, empreses i autònoms. Estic convençut que l'atenció a un servei jurídic ha de basar-se en un tracte personalitzat per tal de trobar la solució legal adequada a cada problemática. Perquè cada client és únic.

Amb la finalitat de garantir un servei òptim, col·laboro amb professionals de l'advocacia d'altres disciplines del Dret (civil, penal, fiscal, etc.)

Sóc advocat col·legiat de l'I·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, llicenciat en Dret por la Universitat Oberta de Catalunya i en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, Diploma de Postgrau en Dret Laboral per la Universitat Pompeu Fabra i formació complementària d'especialització en la matèria.

Així mateix, col·laboro en el despatx professional Del Cerro León & Royo Abogados, sóc responsable del departament de Dret Laboral de la Fundació Comtal i assessor legal i docent de grups de preparació d'oposicions en les matèries de Dret Laboral i de la Seguretat Social i Dret Administratiu  en CSC-Intersindical.